ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2018-ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αποτελέσματα 22a «Ακριτίδεια 2019»Αιτωλοκαρνανία-Θεσσαλονίκη 2-0 Θεσσαλονίκη Κοζάνη 3-0 Θήβα-Θεσσαλονίκη 1-1.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΛΑΡΙΣΑ 2019........ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗ 2020

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Το πρόγραμμα και οι όμιλοι των ομάδων που συμμετέχουν στα "18αΑκριτίδεια 2015"




Όλες οι ομάδες των ομίλων(4)
                                                        Α ΟΜΙΛΟΣ

Η Κύπρος πρωταθλήτρια του 2014 στην Πρέβεζα.Λένε πάλι οτι έρχονται για τουρισμό αλλά αυτή τη φορά κανείς δε θα τους πιστέψει.όλοι θα λάβουν τα μέτρα τους.
 Η Βέροια είναι η ομάδα του Κ Ακριτίδη (ιδρυτή του τουρνουά) και έχει φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές.
Το Αγρίνιο συνεχίζει την παρουσία της στο τουρνουά και μαζί της θα ασχοληθούν οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου για το πως θα την αντιμετωπίσουν.
Η Κομοτηνή είναι η ομάδα που δεν γνωρίζουμε πολλά αφού θα κάνει την εμφάνισή της στα γήπεδα της Ξάνθης για πρώτη φορά μετά από χρόνια.
δεν έχουμε πρόσφατη φωτογραφία(ευχόμαστε να υπάρχει και η ομάδα και να κάνει καλή πορεία).
 Η Άρτα πηγαίνει στη ξάνθη με όνειρα αλλά και να περάσει όμορφα.Άλλωστε όλοι για αυτό θα ταξιδέψουμε στην ακριτική πόλη του Ν.Κεχαγιά

                                                                         Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Τα τρίκαλα θα είναι η ομάδα που θα ηγηθεί του ομίλου .Αρκεί να δείξει τι αξίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Καβάλα του Παππούλη θα παίξει στη γειτονιά της.Ήδη γνώρισε τα γήπεδα όπου θα γίνουν οι αγώνες αφού έδωσε σειρά φιλικών με την ομάδα της Ξάνθης.Προετοιμασία πολλών μηνών και όλοι περιμένουν ότι θα περάσει στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Η Πιερία όπως πάντα παρούσα στο πρωτάθλημα αυτό.Ήρεμη δύναμη και θα το ευχαριστηθεί ξανά όπως το κάνει εδώ και χρόνια.
Η Φλώρινα φέτος θα παρουσιαστεί στο γήπεδο αυτόνομη αφού τις προηγούμενες χρονιές αγωνίστηκε με την Καστοριά ή μήπως θα χρησιμοποιήσουν ένα όνομα με ποδοσφαιριστές από τις 2 γειτονικές πόλεις?Θα το μάθουμε σε λίγες μέρες.
Ο Έβρος συμπληρώνει την πεντάδα του Γ΄ομίλου.Με παρουσία σε αρκετά τουρνουά είναι μια ομάδα που ίσως κάνει την έκπληξη αν και έχει μπροστά της δύσκολους αντιπάλους.

                                                                  Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
                                        Ο όμιλος των λίγων ομάδων(4)
Η Ξάνθη είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο του τουρνουά.Θα αγωνιστούν στην έδρα τους.Έχουν ποδοσφαιριστές με θητεία στην ΠΑΕ Ξάνθη ως επαγγελματίες αλλά και ως σύνολο είναι δεμένοι μεταξύ τους.
Η Χαλκίδα ήταν αυτή που αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό στα Τρίκαλα και πήρε τη νίκη και το Κύπελλο.Δυνατή ομάδα με νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές δασκάλους? και αναμένεται να είναι στην τετράδα του τουρνουά εκτός απροόπτου.
Η Κοζάνη συμπαθητική ομάδα που αγωνίζεται χωρίς πολλές αξιώσεις.Μετράει η συμμετοχή όπως πολλοί λένε.Ίσως και να έχουν δίκιο.

Τέλος αφήσαμε την διοργανώτρια του προηγούμενου τουρνουά. Πρέβεζα.

Η οργάνωση   μπορεί  να  χαρακτηριστεί   σχετικά   καλή   και   οι   υπεύθυνοι   έκαναν  ό,τι μπορούσαν   για  να  βοηθήσουν.  Σύμφωνα  με   πληροφορίες  που έχουμε ,  υπάρχουν  παράπονα για  τις  μεγάλες  αποστάσεις  των  γηπέδων   από  την   πόλη   20 με   25   χμ  (  γήπεδα  Ωρωπού  και  Λούρου ),  για   την   μέτρια  ως  κακή   κατάσταση   αποδυτηρίων  και   πάγκων και   το  κυριότερο   η    συμμετοχή   νεαρών   παικτών   24 -25  χρονών  ,όσο  κινδυνεύουν  οι   μεγάλοι  συνάδερφοι   από  αυτή  την  άνιση  μάχη   τόσο  κινδυνεύουν  και  οι   νεαροί  να   τραυματιστούν.  Αυτό θα  πρέπει   να   το   προσέξει   η  Ξάνθη  και   να   βάλει  ένα  κατώτατο  όριο  ηλικίας  π.χ 35 χρόνια  αν   θέλουν   να   συνεχιστεί   αυτός  ο  θεσμός  γιατί   διαφορετικά  οι  ομάδες  θα μειώνονται  (  Χαλκίδα  24  ομάδες,  Τρίκαλα  20  ομάδες , Πρέβεζα  18 ομάδες)  και  δε  θα  αποτελεί  δικαιολογία   η  κρίση. Με  την   ίδια  λογική  του  χρόνου   χρησιμοποιήστε  U19  και οι  δάσκαλοι  να  πάνε   στις  ταβέρνες.

Αγωνιστικά είχε μια αξιόλογη πορεία στα δικά της γήπεδα.Εκτός έδρας θα φανεί αν μπορεί να συνεχίσει την καταπληκτική πορεία στα όμορφα γήπεδα της ΠΑΕ Ξάνθης.