ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2018-ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αποτελέσματα 22a «Ακριτίδεια 2019»Αιτωλοκαρνανία-Θεσσαλονίκη 2-0 Θεσσαλονίκη Κοζάνη 3-0 Θήβα-Θεσσαλονίκη 1-1.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΛΑΡΙΣΑ 2019........ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗ 2020

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2014

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2014

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
17ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
«ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2014»

1.- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ- ΓΗΠΕΔΑ-ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΟΣ- ΔΙΑΡΚΕΙΑ - ΩΡΑΡΙΑ
            Οι αγώνες θα διεξάγονται σύμφωνα με την παρούσα προκήρυξη και ό,τι αυτή προβλέπει και την κλήρωση που θα πραγματοποιείται από το σύλλογο που θα αναλαμβάνει τη διοργάνωση του πρωταθλήματος. Η κλήρωση, στην οποία θα υπάρχει προαιρετικά παρουσία μέλους της Επιτροπής διοργάνωσης, θα πραγματοποιείται στην αμέσως επόμενη εβδομάδα μετά την 15η  Μαΐου, ημερομηνία λήξης των αιτήσεων υποψηφιότητας  των συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα αποστέλλεται με e-mail ή fax αναλυτικό πρόγραμμα στις ομάδες και στην επιτροπή διοργάνωσης. Στην παραπάνω κλήρωση θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα έχουν καταθέσει το χρηματικό ποσό  των 250 € (για κάλυψη εξόδων διοργάνωσης όπως αναλυτικά θα αναφέρουμε παρακάτω) που καθορίστηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2011, στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, μεταξύ εκπροσώπων ομάδων και περιφερειών που σημειολογικά αναφέρουμε πως εξουσιοδοτήθηκαν από προηγούμενη συνάντηση εκπροσώπων αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος (Ζάκυνθος 2010), εξαιρουμένων των τεσσάρων, πέντε ή έξι πρώτων του προηγούμενου πρωταθλήματος Χαλκίδας 2012 (ανάλογα με τις συμμετοχές και τους ομίλους που θα ορίζονται από το σύλλογο διοργάνωσης του πρωταθλήματος, σε συνεργασία με την Επιτροπή διοργάνωσης) οι οποίοι και θα τίθενται επικεφαλής των καθοριζόμενων ομίλων. Ο  σύλλογος που θα διοργανώνει το πρωτάθλημα θα μπορεί κατ’ εξαίρεση να πηγαίνει σε όμιλο της επιθυμίας του.
            Επισημαίνουμε ότι τα παραπάνω καθώς και όλα όσα αναφέρονται στον Εσωτερικό Κανονισμό Διεξαγωγής του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2013» τέθηκαν υπόψη όλων των αντιπροσώπων - εκπροσώπων των συλλόγων – ομάδων στην προηγούμενη Διοργάνωση (15ο  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2012) και έτυχαν της σχετικής αποδοχής, έγκρισης και θα ισχύσουν για την επόμενες διοργανώσεις.  
             Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται σε ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ που θα πληρούν τις προϋποθέσεις διοργάνωσης του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
            Η ώρα έναρξης και το γήπεδο κάθε αγώνα θα ορίζεται από τον διοργανωτή  και θα ενημερώνονται όλες οι ομάδες από το SITE της διοργανώτριας ομάδας στο INTERNET, με E-MAIL, ή αν χρειαστεί τηλεφωνικά.
            Όλες οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να τσεκάρουν για το παιχνίδι τους (γήπεδο - ώρα) μία ημέρα πριν την διεξαγωγή του με τον υπεύθυνο του προγράμματος αγώνων.
            Σε περίπτωση αδυναμίας πρόσβασης στο γήπεδο, οι διοργανωτές οφείλουν να εξασφαλίσουν στην αποστολή της ομάδας, συνοδό.
            Σε περίπτωση μη προσέλευσης  ομάδος σε γήπεδο και ώρα,  η ομάδα αυτή θα μηδενίζεται και θα χάνει τον αγώνα με σκορ 3-0.
            Ομάδα που θέλει συγκεκριμένο γήπεδο-ημέρα- ώρα θα πρέπει να υποβάλει αίτημα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με συγκεκριμένο λόγο στην Επιτροπή διοργάνωσης η οποία και θα αποφασίζει σχετικά.
            Η διάρκεια κάθε αγώνα στη φάση των ομίλων είναι συγκεκριμένη εβδομήντα (70΄) λεπτά (35’ κάθε ημίχρονο) και δέκα (10’) λεπτά διάλειμμα μεταξύ των δύο ημιχρόνων.
            Η διάρκεια των αγώνων της προημιτελικής, της ημιτελικής και της τελικής φάσης καθορίζεται σε εξήντα (60) λεπτά, τριάντα (30) λεπτά το ημίχρονο.
            Τα ωράρια των αγώνων είναι συγκεκριμένα και δεν υπάρχουν στην λήξη καθυστερήσεις (πέρα από αυτές που θα υποδείξει ο διαιτητής, σε περίπτωση διακοπής του αγώνα για διάστημα μεγαλύτερο του ενός λεπτού).
            Για την έναρξη υπάρχει ανοχή από τον διαιτητή-παρατηρητή δέκα (10) λεπτών για να παραταχθεί η ομάδα μέσα στο γήπεδο με τουλάχιστον 8 παίκτες διαφορετικά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το φύλλο αγώνος κλείνει από τον διαιτητή –παρατηρητή και η ομάδα μηδενίζεται.
            Τα λεπτά καθυστέρησης έως δέκα (10) λεπτά που τυχόν υπήρξαν στην έναρξη του αγώνα αφαιρούνται από το διάλειμμα και υπεύθυνος για την εφαρμογή του είναι μόνο ο διαιτητής, για δε το δεύτερο ημίχρονο ο χρόνος είναι αυστηρά 35’ ή 30΄ανάλογα με τη φάση διεξαγωγής (το διάλειμμα μειώνεται ανάλογα με το χρόνο καθυστέρησης έναρξης).
            Για οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί σχετικά με τον χρόνο έναρξης – λήξης - διακοπής ενός αγώνα ή μη διεξαγωγής του, αρμόδια να αποφασίσει είναι η τριμελή Επιτροπή  σε συνεργασία με το σύλλογο διοργανωτή,  λαμβάνοντας υπόψη το Φ.Α. του διαιτητή.
2.- ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΟΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΗ -ΔΕΛΤΙΑ ΟΜΑΔΟΣ

            Με την αποδοχή των προβλεπόμενων από τον παρόντα Κανονισμό, σχετικά με τους όρους της προκήρυξης και της διεξαγωγής των αγώνων πρωταθλήματος, κάθε σύλλογος - ομάδα έχει δικαίωμα να υποβάλλει δήλωση συμμετοχής μαζί με την κατάθεση του χρηματικού ποσού των 250 €, έως 15 Μαΐου 2013, έτους διεξαγωγής του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης "ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2013" με τα παρακάτω
            Α. Επιστολή υπογεγραμμένη από τον εκπρόσωπο της ομάδοςή τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης συνοδευόμενη με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του Βιβλιαρίου υγείας καθώς επίσης και των λοιπών δικαιολογητικών που σας επισυνάπτονται και με την αποδοχή των όρων του παρόντος εσωτερικού κανονισμού διεξαγωγής και συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
            Β. Κατάσταση εις διπλούν των παικτών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες ονοματεπώνυμο (αλφαβητικά), όνομα πατέρα, αριθμός δελτίου ταυτότητας, ημερομηνία έκδοσης, ημερομηνία γέννησης, σχολείο όπου υπηρετεί, διεύθυνση υπηρεσίας, τηλέφωνο εργασίας, σχέση εργασίας (έγγραφο 1), αίτηση-υπεύθυνη όλων των αγωνιζόμενων εκπαιδευτικών (έγγραφο 2), αίτηση-υπεύθυνη δήλωση όσων αγωνίζονται και δεν είναι Εκπαιδευτικοί, μέχρι τρεις τον αριθμό και ηλικίας άνω των τριάντα επτά (37) ετών οι δύο και άνω των τριάντα πέντε (35) ετών ο ένας (τα δελτία αυτά θα είναι διαφορετικού χρώματος  κατά προτίμηση κόκκινου), με μέγιστο αριθμό τριάντα πέντε (35) δελτίων - υπογεγραμμένα από τους αρμόδιους σύμφωνα με τα παραπάνω.
            Η κατάσταση αυτή θα υπογράφεται (ημερομηνία παραλαβής) από την Επιτροπή Διοργάνωσης και μετά την επικύρωσή της θα μοιράζονται φωτοτυπίες στους: παρατηρητή αγώνα, εκπροσώπους όλων των ομάδων.

Γ.- Κατάσταση υγείας των αθλητών με υπογραφή-σφραγίδα ιατρού

            Υποχρεωτική κατάθεση ατομικής  αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης αποδοχής του κανονισμού, έκδοσης δελτίου ταυτότητας, πιστοποίησης της υγείας από γιατρό για τη συμμετοχή στους αγώνες πρωταθλήματος.
Για την επικύρωση των καταστάσεων των αγωνιζόμενων αθλητών  απαιτούνται επιπλέον:
1.   Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας (μπρός - πίσω).
2.   Βιβλιάριο υγείας των αγωνιζόμενων αθλητών ( φωτοτυπία) ή κάρτα εκπαιδευτικού με φωτογραφία.
3.   Βεβαίωση ή κατάσταση των αγωνιζόμενων αθλητών υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από τον Πρόεδρο του συλλόγου ή τον εκπρόσωπο της ομάδας.
            Η κατάσταση των αθλητών επικυρώνεται από την Επιτροπή διοργάνωσης και επιστρέφεται στην ομάδα, και είναι απαραίτητο να την έχει ο εκπρόσωπος της ομάδος στο γήπεδο για να μπορεί να αγωνισθεί ο αθλητής.
Δ.- Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν :

1.- Όλοι οι εκπαιδευτικοί των συλλόγων Α/θμιας  Εκπαίδευσης 
(μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι, διατιθέμενοι από την Β/θμια Εκπαίδευση Εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων) όπως θα ορίζονται με βάση τις προηγούμενες προϋποθέσεις.

2.-  Τρεις (3) ποδοσφαιριστές, μη εκπαιδευτικοί ηλικίας άνω των τριάντα επτά (37) ετών οι δύο και άνω των τριάντα πέντε (35)  που δεν υπήρξαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και δεν αγωνίζονται σε επαγγελματικές ομάδες.
Υπεύθυνος για τους αθλητές που χρησιμοποιεί κάθε σύλλογος-ομάδα είναι ο ίδιος ο σύλλογος (ο εκπρόσωπος ομάδος ή ο πρόεδρος του συλλόγου,που δεσμεύονται με την υπογραφή τους.
            Αρμόδια για την επικύρωση των καταστάσεων των αγωνιζόμενων καθώς και για οποιαδήποτε απόφαση που αφορά σε κανονισμούς, λειτουργία και διασφάλιση των προϋποθέσεων διεξαγωγής των αγώνων είναι η με απόφαση των 21 εκπροσώπων των ομάδων, Επιτροπή Διοργάνωσης, που συστήθηκε στη Ζάκυνθο στις 27 Ιουνίου 2010, επαναδιατυπώθηκε η σύστασή της το Σάββατο 25 Ιουνίου 2011 στο Αγρίνιο και την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 στη Χαλκίδα, ομόφωνα, από τους αντιπροσώπους - εκπροσώπους  όλων των συλλόγων – ομάδων κατά τη διάρκεια των τελευταίων διοργανώσεων  και η οποία αποτελείται από τους:

1.- α.-ΧΑΙΡΙΣΤΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΒΕΡΟΙΑ),ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
         6936127754, e-mail: (lefxair@otenet.gr)
     β.-ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΠΛΑΤΩΝ, (ΚΑΤΕΡΙΝΗ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ,  
         6979890703, e-mail- harlastavros@hotmail.com
2.- ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ),ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
     ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 6997274172, e-mail - tasosa@gmail.com
     ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, (ΚΑΣΤΟΡΙΑ), 6973869853
     ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, (ΦΛΩΡΙΝΑ), 6976392636    
3.- ΚΑΤΖΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΞΑΝΘΗ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΡΑΚΗΣ,
     6948623191,e-mail-katzelakis@yahoo.gr
4.- ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΗΛΙΑΣ (ΑΡΤΑ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
     6946916769, e-mail-mail@dim-kalam.art.sch.gr,  mpafasg@otenet.gr
5.- ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ(ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ-ΑΡΚΑΔΙΑΣ ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, 6979340869,e-mail-ksidksab95@otenet.gr
6.- ΔΟΥΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ,
     6972319981,e-mail-antonios_d@yahoo.gr
     ΤΑΓΚΑΣ ΙΩΣΗΦ, (ΠΡΕΒΕΖΑ), 6937301062
7.- ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,
     6932588948, e-mailntaoulxri@hotmail.com
8.- ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΧΑΛΚΙΔΑ), ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ,
     6974193754, e-mail-tasoulach@yahoo.gr
     ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, (ΧΑΛΚΙΔΑ), 6972927104 
9.- ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,6948544490, e-mailpanagiotis.prokopiou92@gmail.com
10.- ΡΟΚΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
      ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ,6937063384, e-mailrokkoskostas@yahoo.gr
11.-ΣΙΝΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,
      6937249133, e-mail, filkosx@yahoo.grhttp://omadaioa.blogspot.com
12.- ΣΚΑΡΛΑΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΒΡΟΥ,e-mail,
       skarlatid@sch.gr, 6985125731

            Στη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων και των περιφερειών τους, ύστερα από σχετική ενημέρωση τους μέσω e-mail και τηλεφωνικής επικοινωνίας,  που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2011 στο Μέτσοβο του Νομού Ιωαννίνων και στην οποία παραβρέθηκαν οι :

1.- ΧΑΙΡΙΣΤΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΒΕΡΟΙΑ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
     6936127754, e-mail:(lefxair@otenet.gr)
2.- ΡΟΚΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ,
      6937063384, e-mailrokkoskostas@yahoo.gr
3.- ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ),ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
     ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 6997274172, e-mail - tasosa@gmail.com 
4.- ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,6948544490, e-mailpanagiotis.prokopiou92@gmail.com
5.- ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,
     6932588948, e-mail- ntaoulxri@hotmail.com
6.- ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΗΛΙΑΣ (ΑΡΤΑ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
     6946916769, e-mail-mail@dim-kalam.art.sch.gr,  mpafasg@otenet.gr
7.- ΣΙΝΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,   
     6937249133, e-mail, filkosx@yahoo.grhttp://omadaioa.blogspot.com

ενεργώντας κατ’ εντολή της εξουσιοδοτικής απόφασης των μελών της Γενικής Συνέλευσης να συζητήσουν και συναποφασίσουν για αναγραφόμενα στον παρόντα εσωτερικό κανονισμό διεξαγωγής του πρωταθλήματος, κατέληξαν στα παρακάτω:
I.- Την πιστή και απαρέγκλιτη αποδοχή και εφαρμογή των αναγραφόμενων στον παρόντα κανονισμό διεξαγωγής του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από όλους τους συμμετέχοντες
II.- Την εκλογή προσωρινής  τριμελούς Εκτελεστικής Επιτροπής για   ευέλικτες, άμεσες και αποτελεσματικές αποφάσεις, αποτελούμενη από τους:

1.- ΧΑΙΡΙΣΤΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΒΕΡΟΙΑ),ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
     6936127754, e-mail: (lefxair@otenet.gr)
2.- ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΗΛΙΑΣ (ΑΡΤΑ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
     6946916769, e-mail-mail@dim-kalam.art.sch.gr,  mpafasg@otenet.gr
3.- ΣΙΝΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,   
     6937249133, e-mail, filkosx@yahoo.grhttp://omadaioa.blogspot.com

στην οποία θα συμμετέχει και εκπρόσωπος  του εκάστοτε συλλόγου διοργάνωσης του πρωταθλήματος.
            Για το 17ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2014» το οποίο και θα διοργανωθεί από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε Πρέβεζας  (Πρέβεζα) , μέλος της Επιτροπής αποφασίστηκε να  είναι  ο  Τζόλος Δημήτριος , υπεύθυνος της ομάδας της Πρέβεζας  ,  6958616946, e-mail t.tzolos@yahoo.gr, και από την παραπάνω συμμετοχή δεδομένου ότι η Επιτροπή γίνεται τετραμελής οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με την αυξημένη βαρύτητα της ψήφου του Προέδρου που για το σκοπό αυτό, αλλά και για το συντονισμό της Επιτροπής θα πρέπει να εκλέγεται από τα μέλη της (κατά προτίμηση ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας).

Αναπληρωματικά μέλη της τριμελούς Επιτροπής αποφασίστηκε να είναι οι :
1.- ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,6948544490, e-mailpanagiotis.prokopiou92@gmail.com
2.- ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ),ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
     ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 6997274172, e-mail - tasosa@gmail.com 
3.- ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΩΝ), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,
     6932588948, e-mail- ntaoulxri@hotmail.com

 III.- Η θητεία της προσωρινής τριμελούς Επιτροπής Διοργάνωσης είναι έως τη λήξη του 17ου Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με την ονομασία «ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2014», οπότε και θα εκλεγεί νέα με διετή θητεία από τη Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων των συλλόγων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ε.- ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΜΑΔΟΣ - ΥΛΙΚΑ
            Οι ομάδες δηλώνουν στην διοργανώτρια τα χρώματα εμφάνισης της ομάδας τους  (φανέλα - σόρτς - κάλτσες) μαζί με τις δύο εναλλακτικές στολές που θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει. Σε περίπτωση ίδιων χρωμάτων αλλάζει φανέλες μετά από κοινή συμφωνία κι αν δεν υπάρχει από κοινού συμφωνία, διενεργείται κλήρωση από τον διαιτητή μεταξύ των αρχηγών των δύο ομάδων).
            Ο αριθμός του παίκτη να αποτυπώνεται καθαρά στην πλάτη της φανέλας.
            Ο τερματοφύλακας έχει διαφορετικό χρώμα στολής.
            Ο αρχηγός της ομάδος έχει περιβραχιόνιο στο αριστερό χέρι.
            Κάθε ομάδα υποχρεούται να έχει 3 μπάλες (super league ) και το κατάλληλο φαρμακευτικό υλικό σε κάθε αγώνα. Ο κάθε Σύλλογος μέχρι την καταληκτική ημερομηνία 15 Μαΐου δύναται να υποβάλλει στην Επιτροπή Διοργάνωσης ονομαστική κατάσταση των αθλούμενων ποδοσφαιριστών του.
            Αλλαγές σκοπιμότητας σε πολύ συχνά διαστήματα, αλλαγή στην αλλαγή, αλλαγή ποδοσφαιριστή που έχει παίξει και επιθυμεί να ξαναμπεί στον ίδιο αγώνα ή καμιά φορά και παιχνίδια σκοπιμότητας δεν θα επιτρέπονται από τους διαιτητές κάθε αγώνα οι οποίοι με ευθύνη του διοργανωτή και της Επιτροπής Διοργάνωσης θα επιλαμβάνονται άμεσα και θα φροντίζουν για την αποσόβησή τους.  Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές, αυτές δε θα μπορούν να γίνουν σε κανονικό χρόνο παιχνιδιού, αλλά μόνο σε διακοπή τους, δηλαδή σε φάουλ, πλάγιο  άουτ κ.λπ. όπου εκεί εκ των πραγμάτων υπάρχει διακοπή.
            Παρατηρήσεις των διαιτητών για τα ανωτέρω εφόσον καταγράφονται στο φύλλο αγώνος θα επιφέρουν ανάλογες τιμωρίες των συλλόγων.
            Μπορούν να κάθονται επί πλέον στον πάγκο έως 5 άτομα τα οποία υποχρεωτικά θα αναγράφονται στο φύλλο αγώνος με την ιδιότητά τους (προπονητής - εκπρόσωπος - βοηθός προπονητή - κ.λπ.).   
Στο φύλλο αγώνα θα δηλώνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας.

ΣΤ΄. - ΙΣΤΟΡΙΑ-ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

     Τη συγκεκριμένη διοργάνωση εμπνεύστηκαν ο αείμνηστος συνάδελφός μας Παύλος Ακριτίδης (ΗΜΑΘΙΑ) και ο επίσης ακούραστος και εξαίρετος συνάδελφος Χατζησάββας Πλάτων (ΠΙΕΡΙΑ). Εξίσου σημαντική και καθοριστική επίσης στο ξεκίνημα του θεσμού ήταν και η συμβολή του ακούραστου και πάντα πρόθυμου συναδέλφου Πανίδης Ευκλείδη (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).
     Τη σχολική χρονιά 1997-1998 ξεκίνησε ως Περιφερειακό Πρωτάθλημα με τη συμμετοχή επτά συλλόγων (ΗΜΑΘΙΑ, ΠΙΕΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και ΚΟΖΑΝΗ).
     Από την επόμενη σχολική χρονιά 1998-1999 ο θεσμός παίρνει τη σημερινή του μορφή, να αναλαμβάνει δηλαδή ένας σύλλογος κάθε χρόνο τη διοργάνωσή του.  
     Το λυπηρό γεγονός του απροσδόκητου θανάτου ενός εκ των βασικών συντελεστών, ιδρυτικών μελών του συγκεκριμένου θεσμού, συμπίπτει με τη διοργάνωση του πρωταθλήματος από την Ημαθία, περίοδος 1999-2000.  Με πρόταση όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και αποδοχής της από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων, νηπιαγωγών και ειδικοτήτων Ν. Ημαθίας η διοργάνωση ονομάζεται ΄΄ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2000΄΄, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμηθεί το πρόσωπο που συνέδεσε το όνομά του, με τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Τη συγκεκριμένη πρόταση αποδέχονται και όλοι οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση σύλλογοι και ο θεσμός πλέον παίρνει την ονομασία «ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ». Η ονομασία αυτή διατηρείται έως και τη διοργάνωση από το σύλλογο Εκπαιδευτικών Καστοριάς. Έκτοτε ατονεί. Με το παρόν θεσμικό πλαίσιο αποκαθίσταται η ιστορία του και ο πλέον ο εκάστοτε διοργανωτής πέραν των άλλων οφείλει να σέβεται και να τιμά την ιστορία του θεσμού, διατηρώντας στο θεσμό την ονομασία «ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ».

Η.- ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ – ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

·        Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ομίλους των τριών τεσσάρων ή πέντε ομάδων (εναλλακτική πρόταση καταθέτουμε παρακάτω).
·        Η διάρκεια του θα είναι τέσσερις (5) ημέρες και θα ξεκινά αμέσως μετά από το συνέδριο της Ομοσπονδίας μας (Δ.Ο.Ε.).
·        Η διοργανώτρια αρχή οφείλει να προγραμματίσει έτσι τους αγώνες ώστε στο 5ήμερο αυτό να διεξαχθούν: η προκριματική φάση, οι ημιτελικοί, μικρός και μεγάλος τελικός και πριν από τον μικρό τελικό να διεξάγεται προαιρετικά παιχνίδι μικτών ομάδων.
·        Το απόγευμα της προηγούμενης από την έναρξη ημέρας θα πραγματοποιείται συνάντηση μεταξύ των υπευθύνων των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και των μελών της Επιτροπής Διεξαγωγής του Πρωταθλήματος σε χώρο που θα καθορίζει ο διοργανωτής για να καθορισθούν οι λεπτομέρειες και να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος όλων των συντελεστών της επιτυχούς διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
·        Η συνάντηση αυτή καλό είναι να διεξάγεται σε κάποια μεγάλη αίθουσα ή αμφιθέατρο. Είναι επίσης δυνατό κάποια από τις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του τουρνουά να γίνεται πριν την έναρξή του, ως υποδοχή, γνωριμία και ανάπτυξη συναδερφικού και φιλικού κλίματος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Στην νίκη 3 βαθμοί – στην ισοπαλία 1 βαθμός – στην ήττα 0 βαθμοί.
Στην ισοβαθμία δύο η περισσοτέρων ομάδων ισχύουν κατά σειρά:
Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δύο ομάδων, μετράει το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα.
Σε περίπτωση που η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε ισόπαλη, μετράει:

Α) Η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα στην τελική βαθμολογία
Β) Η καλύτερη επίθεση
Γ) Η καλύτερη άμυνα
Δ) Το ποιος σημείωσε πρώτος γκολ στον μεταξύ τους αγώνα
Ε) Το fair play. Η ομάδα που δέχτηκε λιγότερες κόκκινες και στη συνέχεια, κίτρινες κάρτες
Στ) Κλήρωση

            Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ τριών ή περισσότερων ομάδων, διαμορφώνεται ειδικός βαθμολογικός πίνακας με τις ομάδες που ισοβάθμησαν και η κατάταξη των ομάδων γίνεται με τα εξής κριτήρια:

Α) Τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στους μεταξύ τους αγώνες.
Β) Την καλύτερη διαφορά τερμάτων.
Γ) Την καλύτερη επίθεση.
Δ) Την καλύτερη άμυνα.
Ε) Το fair play. Η ομάδα που δέχτηκε λιγότερες κόκκινες και στη συνέχεια, κίτρινες κάρτες.
Στ) Κλήρωση.

            ΟΜΙΛΟΙ
Οι όμιλοι των τριών, τεσσάρων ή των πέντε ομάδων, ανάλογα με τον αριθμό των συλλόγων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα καθορίζονται κατόπιν κλήρωσης που θα διεξάγεται από το σύλλογο που θα αναλαμβάνει τη διοργάνωση.

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ    Β΄ ΟΜΙΛΟΣ   Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ  Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ  Ε΄ ΟΜΙΛΟΣ
         Χ                   Χ                  Χ                    Χ                Χ
         Χ                   Χ                  Χ                    Χ                Χ
         Χ                   Χ                  Χ                    Χ                Χ
  ___________________________________________________
         Χ                   Χ                  Χ                    Χ                Χ
         Χ                   Χ                  Χ                    Χ               
ΣΤ΄ ΟΜΙΛΟΣ    Ζ΄ ΟΜΙΛΟΣ   Η΄ ΟΜΙΛΟΣ 
         Χ                   Χ                  Χ                    
         Χ                   Χ                  Χ                   
         Χ                   Χ                  Χ                   
  ___________________________________________________
         Χ                   Χ                  Χ                   
         Χ                   Χ                  Χ                   

            Σε κάθε περίπτωση, η φάση των ομίλων πρέπει να ολοκληρώνεται το απόγευμα της τρίτης ημέρας
            Το τέταρτο πρωινό και το απόγευμα να διεξάγονται οι προημιτελικοί και ημιτελικοί και την τελευταία ημέρα ο μικρός και μεγάλος τελικός καθώς επίσης και παιχνίδι μεταξύ μικτών ομάδων (προαιρετικά).
            Στην προημιτελική, ημιτελική και τελική φάση, σε περίπτωση ισοπαλίας αγώνα ακολουθεί η διαδικασία ανάδειξης νικήτριας ομάδας με πέναλτι.

ΣΤ΄- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

            Ορίζεται τριμελής επιτροπή από το Δ.Σ. του συλλόγου διοργάνωσης η οποία θα συνεργάζεται με την τριμελή Εκτελεστική Επιτροπή  για:
Πρόγραμμα κάθε αγωνιστικής (γήπεδο - ημέρα - ώρα – διαιτησία - ιατρό -παρατηρητή).
Αποτελέσματα αγώνων - βαθμολογίες - ποινολόγιο - σκόρερ (εφημερίδα-ιστοσελίδα).
Αρχείο Φ.Α. - εκθέσεων παρατηρητών αγώνων - ποινολογίων και εφημερίδας.
Παραλαβή ενστάσεων - αναβολών κλπ.

Ζ.- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ-ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Η Επιτροπή Διοργάνωσης μαζί με τριμελή (3) επιτροπή που θα ορίζεται από το σύλλογο διοργάνωσης, υπεύθυνη για κάθε γήπεδο όπου θα πραγματοποιούνται αγώνες,  θα έχει την ευθύνη για:
1.- Παρακολούθηση αγώνων (συμπεριφορά, απόδοση, εφαρμογή κανονισμών, αργοπορία, εμφάνιση, σωστή συμπλήρωση Φ.Α. κλπ) – συγκέντρωση και ενημέρωση των διαιτητών σε τακτά χρονικά διαστήματα.
2.- Παραλαβή των φύλων αγώνων και τις εκθέσεις διαιτησίας.
3.- Τις ενστάσεις αγώνων (υποβολή ενστάσεων είτε αναγράφονται στο φύλλο αγώνος είτε όχι θα πρέπει να υποβάλλονται και εγγράφως στην εκτελεστική Επιτροπή Διοργάνωσης, διαφορετικά θα είναι άκυρες.
Για αντικανονική συμμετοχή αθλητή  η ομάδα χάνει το συγκεκριμένο αγώνα με σκορ 3-0. Οι κίτρινες κάρτες δεν υπολογίζονται (μία σε κάθε αγώνα).
Η δεύτερη κίτρινη στον ίδιο αγώνα συνεπάγεται αποβολή και η ομάδα θα αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο.

Ομάδα (η παίκτης μεμονωμένα) που θα δημιουργήσει εκτεταμένα επεισόδια -συμπλοκές - σύρραξη και θα προσβάλει το χώρο, διαγράφεται οριστικά και αμετάκλητα από τη συμμετοχή του σε επόμενες διοργανώσεις του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη της εκτελεστικής Επιτροπής.
Ο αθλητής που αποβάλλεται είτε με δύο κίτρινες κάρτες είτε με απευθείας κόκκινη έχει δικαίωμα να αγωνισθεί στον επόμενο αγώνα.

Οι διαιτητές πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο 30’ πριν την έναρξη του αγώνα, ντυμένοι ανάλογα και σε συνεργασία με τον παρατηρητή και τους αρχηγούς των ομάδων είναι υπεύθυνοι, για τον χρόνο έναρξης και λήξης του αγώνα μέσα στα πλαίσια του ωραρίου και εφαρμογής του εσωτερικού κανονισμού.
Για την διεξαγωγή και διακοπή ή όχι ενός αγώνα, υπεύθυνος είναι μόνο ο διαιτητής (ακαταλληλότητα γηπέδου).
Η.-ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

Α. Πλαστοπροσωπία
Μηδενισμός ομάδος στο συγκεκριμένο παιχνίδι με σκορ 3-0.
Β. Αντικανονική συμμετοχή αθλητή
(δεν έχει δηλωθεί στο φύλλο αγώνα και χωρίς δελτίο)
Μηδενισμός ομάδος στο συγκεκριμένο με σκορ 3-0.

Θ.- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

            Έργο του παρατηρητή αγώνα που υποχρεούται να ορίσει ο διοργανωτής σύλλογος, είναι η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στο χώρο που περιβάλλεται από την εσωτερική περίφραξη του γηπέδου καθώς και στα αποδυτήρια με εξαίρεση τον αγωνιστικό χώρο.
            Έχει θεωρημένη κατάσταση των αγωνιζομένων ομάδων (φωτοτυπία). Λαμβάνει υποχρεωτικά τα δελτία των ομάδων πριν την έναρξη του αγώνος, τα οποία παραδίδει στις ομάδες μετά την έξοδο των ομάδων από τις εγκαταστάσεις (όχι με την λήξη του αγώνα).
            Έχει έντυπα Φ. Α. της διοργανώτριας και συντάσσει το Φύλλο αγώνος σύμφωνα με το παρόντα κανονισμό, με την βοήθεια των υπευθύνων των 2 ομάδων (αριθμός - όνομα - υπογραφές) πριν την έναρξη του αγώνος, συντάσσει έκθεση παρατηρητή υποχρεωτικά στο τέλος κάθε αγώνα, συνεργάζεται με τους διαιτητές και τους αρχηγούς των ομάδων για οποιοδήποτε θέμα και το όνομα του αναγράφεται στο φύλλο αγώνος. Ο παρατηρητής του αγώνα είναι υποχρεωμένος να παραδώσει το Φ. Α. στην Επιτροπή Διοργάνωσης.
 Μετά το τέλος του αγώνα παίρνει δηλώσεις από έναν αθλητή κάθε ομάδοςυποχρεωτικά για τον τύπο και φροντίζει για φωτογραφικό υλικό των ομάδων και των αγώνων.
            Σε περίπτωση απουσίας του, χρέη παρατηρητή αναλαμβάνει σε συνεννόηση ένας εκ των δύο εκπροσώπων των ομάδων που αγωνίζονται.
Η.- ΙΑΤΡΟΣ - ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
            Υποχρεούται να είναι στο γήπεδο (πάγκο διαιτητών - παρατηρητή) καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα (και στο ημίχρονο) και να είναι σε ετοιμότητα να παράσχει τις υπηρεσίες του σε κάθε περίπτωση, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με το απαραίτητο φαρμακευτικό υλικό. Σε περίπτωση απουσίας του, αναζητείται αν υπάρχει στο χώρο άλλος με ειδικότητα ιατρού και διεξάγεται κανονικά ο αγώνας. Αν δεν βρεθεί ιατρός, ο αγώνας αναβάλλεται.
(Όλα τα έξοδα του αναβληθέντος αγώνα βαρύνουν το σύλλογο που αναλαμβάνει τη διοργάνωση).

Θ.- ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ

            Ορίζεται πενταμελής επιτροπή, με πρόεδρο τον γενικό αρχηγό του διοργανωτή συλλόγου και σε συνεργασία με τον προπονητή και τους υπευθύνους των ομάδων επιλέγει την μικτή ομάδα (σύνολο 30 παίκτες) που αποτελείται από αθλητές όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα (υποχρεωτικά έναν από κάθε ομάδα), έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί και να εκπροσωπήσει όλους τους συλλόγους σε εκδηλώσεις για πολιτιστικούς – φιλανθρωπικούς σκοπούς κλπ.
Ι.- ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ (ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ)
ΕΞΟΔΑ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ            EURO)
1.- Έξοδα διαιτησίας όλων των αγώνων περίπου    €
2.-  Έξοδα ενοικίασης και συντήρησης
      γηπεδικών εγκαταστάσεων  περίπου              €
3.- Έξοδα ιατρών αγώνων     περίπου                   €
4.- Λοιπά έξοδα (νερά κ.λπ.) περίπου                    €
ΕΣΟΔΑ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ           EURO)
1.- Συμμετοχή κάθε συλλόγου .....χ  250= ......... €
2.- Οικονομική ενίσχυση από Δήμο    ;
3.- Οικονομική ενίσχυση από Περιφέρεια ;
4.- Οικονομική ενίσχυση από ΔΟΕ ;
5.- Οικονομική ενίσχυση από λοιπούς ;
            Κάθε σύλλογος υποχρεούται να καταθέσει το χρηματικό ποσό των 250 € για την κάλυψη εξόδων συντήρησης γηπεδικών εγκαταστάσεων, διαιτησιών αγώνων, ιατρών αγώνων, νερών, ενοικίασης αθλητικών κέντρων κ.λπ.  
ΕΝΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

            Στο INTERNET υπάρχει ιστοσελίδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Πρέβεζας http://syllogosekppeprevezas.blogspot.gr/  όπου σταδιακά θα εμπλουτίζεται με ανακοινώσεις, πρόγραμμα αγώνων, αποτελέσματα, βαθμολογίες, φωτογραφίες, δηλώσεις αθλητών από αγώνες, νέα και δραστηριότητες.
            Επίσης, θα υπάρχει προβολή του πρωταθλήματος μας σε τοπικές εφημερίδες και site ,τα οποία θα καλύπτουν τους αγώνες με πλήρες ρεπορτάζ (συνθέσεις - γκόλ - διακριθέντες - δηλώσεις παικτών - παραγόντων, φωτογραφίες) κάθε αγωνιστική σε όλες τις ομάδες.
ΕΠΑΘΛΑ
Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
            Στις 3 πρώτες ομάδες απονέμονται αντίστοιχα κύπελλα και από 35 μετάλλια στους αθλητές - προπονητή -  εκπρόσωπο κάθε ομάδος αντίστοιχα (χρυσής -ασημένιας και χάλκινης απόχρωσης).
Β. ΗΘΟΥΣ
            Στην ομάδα, ή στις ομάδες που δεν έχουν υποπέσει σε οποιοδήποτε παράπτωμα του εσωτερικού κανονισμού την τρέχουσα περίοδο θα απονεμηθεί κύπελλο.
Γ. ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
            Στον Α’ σκόρερ του πρωταθλήματος θα απονεμηθεί κύπελλο.

Δ.- ΓΕΝΙΚΑ
            Έμφαση στην παρουσία διαιτητών σε κάθε αγώνα…
            Με φροντίδα των διοργανωτών και με κάποιο λογικό κόστος που θα πληρώνεται από τους συμμετέχοντες να βιντεοσκοπείται ο κάθε αγώνας… Να αναλαμβάνει κάποιος επαγγελματίας της περιοχής την βιντεοσκόπηση των αγώνων σε λογικές τιμές και στη συνέχεια να παραδίδει το βίντεο σε κάθε ομάδα. Το κόστος θα βαρύνει εξ ημισείας  τις δυο ομάδες που αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς.
            Μέριμνα έτσι ώστε να εξασφαλιστούν  ξενοδοχεία σε προσιτές τιμές για τις αποστολές και να γνωστοποιηθούν έγκαιρα στους ενδιαφερόμενους.
            Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τα καταστήματα εστίασης, με ειδικές τιμές κατά τη διάρκεια του τουρνουά για τα μέλη των αποστολών.
            Να τεθούν επίσης ποιοτικά στάνταρ στα της καθιερωμένης δεξίωσης Αν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε εκ των προτέρων πού θα πάμε και ας αποφασίσει ο καθένας ανάλογα…
            Είναι σημαντική η συνάντηση όλων των αποστολών (πέραν των αρχηγών) σε μια πρώτη εκδήλωση πριν την έναρξη του τουρνουά, την προηγούμενη μέρα.
            Επίσης να δοθεί σημασία στο τελετουργικό το οποίο να είναι υποχρεωτικό για κάθε αγώνα και να ενημερωθούν σχετικά οι διαιτητές.
Το τελετουργικό έγκειται στα εξής:
-      Ταυτόχρονη επίσημη είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.
-      Κανονική παράταξη των ομάδων στο κέντρο του γηπέδου και χαιρετισμός.
-      Ανταλλαγή λαβάρων ή αναμνηστικών μεταξύ των δύο αρχηγών.
-      Φωτογράφηση των δύο ομάδων με τους διαιτητές.
-      Χαιρετισμός – χειραψία μεταξύ των.
-      Χειραψία των δύο προπονητών πριν και μετά τον αγώνα και αν είναι δυνατόν και μεταξύ των αθλητών.
-      Χαιρετισμός των φιλάθλων μετά το τέλος του αγώνα.
            Επίσης αρχηγός ομάδας που τιμωρείται για πειθαρχικό παράπτωμα (έντονη διαμαρτυρία, ανάρμοστη συμπεριφορά, αντιαθλητικό – αντισυναδελφική αντίδραση) να του στερείται το δικαίωμα να είναι και πάλι αρχηγός της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

            Το τελικό σχέδιο της προκήρυξης έχει το χαρακτήρα κανονισμού που θα δεσμεύει απόλυτα τους εκάστοτε διοργανωτές και τις ομάδες που συμμετέχουν. Κάθε παρέκκλιση συνιστά ακύρωση και οφείλει η διοργανώτρια αρχή και οι ομάδες να συμμορφώνονται με τον κανονισμό.
            Για οποιαδήποτε προσθήκη ή διαφοροποίηση υπεύθυνη είναι η ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης των συλλόγων, ύστερα από πρόταση της τριμελούς εκτελεστικής Επιτροπής. Για κάθε αλλαγή μέρους του κανονισμού θα πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των δύο τρίτων των εκπροσώπων των συλλόγων που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
            Σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να γίνει δεκτή αλλαγή η διαφοροποίηση που αλλοιώνει τη φυσιογνωμία, τους στόχους και το νόημα του τουρνουά τα οποία είναι η σύσφιξη σχέσεων, το πνεύμα συναδελφικότητας και η ανάδειξη του πνεύματος που διέπει εκπαιδευτικούς.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ